Eenvoudige zege Barça, Villarreal klopt Atletico

4 november 2007, 20:05   Bijgewerkt: 4 november 2007, 21:48

Barcelona is zondagavond drie punten ingelopen op aartsrivaal Real Madrid. De ploeg van de Nederlandse coach Frank Rijkaard won met 3-0 van Real Betis. De Madrilenen liepen zaterdagavond zware averij op in de uitwedstrijd tegen Sevilla: 2-0 verlies. Op de ranglijst heeft koploper Real nog één punt voorsprong op Barça en Villarreal, dat met 4-3 de uitwedstrijd bij Atletico Madrid won.

Ronaldinho speelde zondag een hoofdrol bij Barcelona. De Braziliaanse balvirtuoos maakte twee doelpunten. Nadat Thierry Henry in de 33e minuut de score had geopend verzorgde Ronaldinho de 2-0 en 3-0. Het laatste doelpunt viel pas in de blessuretijd. Beide goals kwamen uit vrije trappen. Real Madrid verloor zaterdag niet alleen drie punten, maar beëindigde het duel ook met tien man. Sergio Ramos kreeg kort na de rust zijn tweede gele kaart en moest inrukken. De goals van Sevilla - de houder van de UEFA Cup - kwamen op naam van Seydou Keita en Luis Fabiano.

Het was de tweede competitienederlaag voor Real Madrid, dat zaterdagavond met aantrad met Ruud van Nistelrooij. Wesley Sneijder, lichtgeblesseerd, ontbrak in de selectie. Na 21 minuten was het duel al beslist. Sevilla, dat afgelopen week trainer Juande Ramos plotseling naar Tottenham Hotspur zag vertrekken, had beide goals toen al gemaakt. De treffer van Fabiano was zijn zevende van het seizoen.

Villarreal blijft uitstekend meedoen in de top van de Primera Division. De ploeg deed zondag goede zaken, door mede-subtopper Atletico Madrid met 3-4 te verslaan.

Nihat Kahveci

Nihat Kahveci

Deze misser van Rodriguez leek door het doelpunt van Agüero geen gevolgen te hebben, maar Villarreal-spits Nihat Kahveci besliste anders. Hij boog met twee treffers de 3-2 achterstand van zijn ploeg om in een 3-4 zege.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen