Van Tiggelen blij met strijdlust

Ger
25 november 2007, 18:30

Adri van Tiggelen heeft bij Sparta weer strijdlust gezien. Dat vond de tijdelijk opvolger van de weggestuurde Gert Aandewiel zondag het belangrijkste pluspunt na de 1-1 thuis tegen subtopper FC Twente.

Dat staartploeg Sparta ook na het duel tegen FC Twente nog de enige club in het betaald voetbal is zonder zege, achtte hij minder belangrijk. "Je speelt tegen een kwalitatief betere ploeg. Door hard te werken probeer je dan overeind te blijven. Het is in de tweede helft een kwestie van overleven. Dat is gelukt, dus mogen we tevreden zijn", aldus Van Tiggelen.

De voormalig international nam het al eerder over toen Sparta in de problemen zat. In 2005 volgde hij in de nacompetitie Mike Snoei op en zorgde ervoor dat de Kasteelclub terugkeerde in de eredivisie. Van Tiggelen: "Ik had ook nu niet veel tijd nodig om tot een besluit te komen. Hoewel het vervelend blijft als een collega als Gert weg moet."

"De afgelopen twee weken miste ik veel spelers door interlands en blessures. Na twee oefenwedstrijdjes begon donderdag pas FC Twente te leven. Ik heb erop gehamerd dat we die ploeg niet moesten laten voetballen. Dat is redelijk gelukt. Met dit resultaat kan Sparta verder."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen