Manchester United is Liverpool wederom de baas

Koen Freriks
16 december 2007, 16:18   Bijgewerkt: 16 december 2007, 17:25

Manchester United heeft een belangrijke zege geboekt op Liverpool (1-0). De bezoekers uit Manchester pakten met de winst de koppositie in de Premier League, die het later op de middag eventueel verliest als Arsenal wint van Chelsea. Carlos Tevez maakte het enige doelpunt voor United.

Het Nederlandse voetbalweekend werd door stakende politiemensen onthoofd, maar in Engeland kon men vandaag wel uitkijken naar een Super Sunday. En wat voor wedstrijden. 'The Big Four' (Manchester United, Chelsea, Liverpool, Arsenal) kwamen allen in actie, te beginnen met Liverpool en Manchester United. Een overwinning heeft Liverpool eigenlijk nodig, want de ploeg van trainer Rafael Benitez staat met weliswaar een wedstrijd minder op de vijfde plek, zes punten achter op nummer twee ManUnited.

Benitez

Benitez

Anderson

Anderson

Benitez poogde de wedstrijd nog te kantelen door het inbrengen van pinchhitter Peter Crouch, maar ook die wissel bracht Liverpool niet waar het heen wilde. Liverpool is het wéér niet gelukt af te rekenen met Manchester United, die in Duitse termen inmiddels een ware angstgegner is te noemen. Benitez kan de titelaspiraties voorlopig even laten afkoelen met negen punten achterstand op Ferguson, die met zijn team daarentegen keurig op koers ligt voor de titel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen