Perez na half jaar alweer terug bij Ajax

31 december 2008, 19:41   Bijgewerkt: 31 december 2008, 19:49

Kenneth Perez is na een half jaar alweer terug bij Ajax. De Amsterdamse club heeft op de laatste dag van dit toch al bewogen voetbaljaar met PSV overeenstemming bereikt over de transfer van de Deen, die bij Ajax een contract tot medio 2009 tekent. Ajax heeft bovendien de optie dit contract tussentijds te verlengen.

De transfer van Perez is opmerkelijk. De Deen leek bij Ajax de beoogde opvolger van Wesley Sneijder te zijn, maar de Amsterdamse club achtte de middenvelder een half jaar geleden niet geschikt voor die rol en liet hem naar PSV vertrekken. Nu, amper zes maanden later, is Perez ineens wél de man die Sneijder op moet volgen.

Deze ommezwaai heeft alles te maken met het vertrek van Henk ten Cate bij Ajax en Ronald Koeman bij PSV. Ten Cate zag het niet zitten in Perez, terwijl Koeman juist wél een fan was van de creatieve Deen. Toen Koeman vertrok bij PSV, belandde Perez echter op de bank. En dat terwijl Ajax na het vertrek van Ten Cate juist snakte naar een type-Perez, die vanaf het middenveld voor diepgang kan zorgen.

Welk bedrag Ajax op tafel legt voor Perez, is vooralsnog onduidelijk. De Deen gaat komende vrijdag al met zijn nieuwe oude club Ajax mee op trainingskamp naar Dubai.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen