Excelsior neemt koppositie over van VVV

13 januari 2006, 22:13

Excelsior heeft zich weer aan kop van de Gouden Gids Divisie genesteld. De ploeg van trainer Mario Been had vrijdagavond in en tegen Zwolle een gemakkelijke avond. Excelsior won met 5-0 en hoorde vervolgens dat VVV-Venlo bij Helmond Sport (1-1) twee punten verspeelde. Excelsior heeft na 25 wedstrijden een punt meer dan de Limburgers.

Excelsior stond in Zwolle na 45 minuten al met 3-0 voor via twee treffers van Hertog en eentje van Voskamp. Slory voegde er in de tweede helft nog twee treffers aan toe. Hertog miste ook nog een strafschop. VVV-Venlo kwam pas in de slotfase in Helmond op voorsprong. Garcia uit Angola leek de Limburgers in de 71e minuut de volle winst te bezorgen. De gelijkmaker van Calabro viel in de laatste minuut.

De Graafschap, dat zich na een matige start omhoog heeft gewerkt, startte furieus tegen Veendam. Ax tekende in de eerste zes minuten voor twee treffers. Na de 3-0 van De Groot kwam Veendam echter goed terug. Kolder en Drent zorgden voor 3-2. In de slotfase stuurde trainer Jan de Jonge van De Graafschap de door een blessure maanden uitgeschakelde spits Van Beukering het veld in. Hij besliste het duel in de extra speeltijd met de 4-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen