Fans Heracles stellen Bosz teleur

30 januari 2006, 06:00

Trainer Peter Bosz was zondagavond na de thuiswedstrijd tegen Feyenoord (0-4) teleurgesteld in een grote groep supporters van Heracles Almelo. De Twentse fans floten al in de beginfase middenvelder Quansah pijnlijk uit. "Hij zat helemaal stuk", zegt Bosz over de gevolgen van de fluitconcerten op het humeur van Quansah.

De Ghanees blunderde fors, met de openingstreffer van Kalou tot gevolg. De Afrikaan kon daarna helemaal geen goed meer doen bij het thuispubliek. Bosz moest Quansah in de rust wel wisselen. Bosz vindt het spel van Quansah echter geen reden voor de fans om de Afrikaan uit te fluiten. "Natuurlijk speelde hij slecht en maakte hij een beslissende fout. Maar dan heb je als supporter nog niet het recht om zo'n jongen te laten vallen. Dat verdient hij absoluut niet. Het past ook helemaal niet bij de Heracles-familie." 

Bosz wees in de perskamer eveneens een verslaggever van TV Oost terecht. De journalist had het gewaagd om voor de wedstrijd in de kleedkamer van Heracles te verschijnen. "Wil je dat nooit meer doen?", sprak Bosz boos. "Je bent in mijn slaapkamer geweest. Het is goed dat ik het zelf niet heb gezien, want anders had ik je eruit gegooid." 

De 42-jarige Bosz, bezig aan zijn tweede seizoen bij Heracles beslist komende week of hij bijtekent in Almelo. "Financieel zijn we er al uit. Maar over een aantal andere voorwaarden zijn we het nog niet eens. Daarbij gaat het om zaken die zowel binnen als buiten Heracles liggen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen