Overstap Thuram naar Paris Saint-Germain beklonken

27 juni 2008, 13:29   Bijgewerkt: 27 juni 2008, 16:17

De transfer van Lilian Thuram naar Paris Saint-Germain is rond. De 36-jarige verdediger tekent een contract voor één seizoen bij de Franse club. Thuram komt transfervrij over van FC Barcelona, waar hij sinds 2006 speelde. Eerder kwam de Franse recordinternational uit voor Monaco, Parma en Juventus.

Met de komst van onder meer Thuram hoopt Paris Saint Germain de weg naar boven weer in te slaan. De ploeg uit de Franse hoofdstad deed in de jaren '90 bijna elk jaar mee om de landstitel, maar strijdt de laatste seizoenen tegen degradatie. 

Bij FC Barcelona past het vertrek van de oude Thuram in de grote schoonmaak die de club doorvoert. Ook onder meer Ronaldinho, Deco en Samuel Eto'o mogen vertrekken bij de club van de nieuwe hoofdcoach Josep Guardiola. Daarnaast maakten Gianluca Zambrotta en Edmilson eerder al de overstap naar respectievelijk AC Milan en Villarreal. Als vervangers heeft Barça al onder meer Daniel Alves en Seydou Keita vastgelegd. Verder hoopt de ploeg ook de Rus Andrei Arshavin te strikken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen