'Nieuw thuisshirt Feyenoord lekt uit: belangrijk verschil ten opzichte van dit seizoen'

26 april 2024, 12:00
Foto: © Imago

Feyenoord speelt weliswaar nog drie wedstrijden, maar de focus ligt grotendeels al op het nieuwe seizoen. De Rotterdammers zullen naar alle waarschijnlijkheid op zoek moeten naar een nieuwe trainer en rekening moeten houden met een vertrek van meerdere sterkhouders. Uiteraard wordt er binnenkort ook een nieuw thuisshirt gepresenteerd. Het doorgaans goed geïnformeerde Footy Headlines weet hoe dat eruit komt te zien. Wat opvalt is dat op het nieuwe shirt de zwarte accenten zullen terugkeren.

Het ontwerp komt overeen met de ‘kennis’ van 1908.nl, schrijft het Feyenoord-medium vrijdag. Op het nieuwe tenue zullen de gebruikelijke rood en witte vlakken voorzien worden van zwarte accenten, zoals ook bij eerdere shirts van de Rotterdammers al het geval was. Zo zullen de ronde kraag, de manchetten en het Castore Logo van het shirt in het seizoen 2024-2025 weer in het zwart zijn, waar die in de huidige voetbaljaargang nog in een combinatie van rood en wit worden gedragen, zo klinkt het. Het logo van de nieuwe hoofdsponsor MediaMarkt zal zwart kleuren, op een manier zoals de huidige sponsor EuroParcs nu op het shirt te zien is.

Artikel gaat verder onder video

Volgens 1908.nl valt aan het mogelijke nieuwe thuisshirt verder op dat de kleuren van de mouwen tot aan de kraag doorlopen. Dit seizoen liepen deze enkel door op de bouw, waarna ze werden afgekapt door een van de twee middelste vlakken. Ook lijkt er een wit vlak aan de rode zijkant van het shirt te lopen en een rood vlak aan de witte zijkant, zo leest het. Footy Headlines schrijft zelf dat het thuisshirt van Feyenoord voor volgend seizoen een ‘half om half’ ontwerp is met rood aan de rechterkant en wit aan de linkerkant. De mouwen hebben ‘contrasterende’ kleuren met wit aan de rechterkant en rood aan de linkerkant.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Boulevard: Noor Omrani maakt relatiebreuk met Feyenoorder bekend

Noor Omrani en Marcus Pedersen zijn uit elkaar, zo meldt het hockeytalent zaterdag op Instagram.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het oogt snel met dat mediamarkt erop.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen