Kenneth Perez: 'Opvallend en gek dat hij naar Ajax gaat, ik dacht echt dat hij karakter had'

28 april 2024, 21:21
Foto: © ESPN

Kenneth Perez kijkt op van de terugkeer van Alex Kroes naar Ajax. Maandag werd bekend dat Kroes als titulair technisch directeur aan de slag gaat in de Johan Cruijff ArenA, nadat hij als algemeen directeur werd geschorst.

“Ik vind het wel opvallend dat je blijkbaar zó graag bij Ajax wil komen, terwijl de mensen met wie je nu weer gaat samenwerken – de rvc – zó graag van je af willen en je eruit willen sturen”, zegt Perez zondagavond bij Dit was het Weekend. “Om dan toch terug te komen… Ik vind het gek van hem. Ik dacht echt dat hij karakter had.”

Artikel gaat verder onder video

Onder meer Michael van Praag, met wie Kroes op ramkoers lag, zit nog in de raad van commissarissen. “Je gaat met mensen samenwerken die bijna trots voor de camera stonden om te vertellen dat hij eruit moest vanwege crimineel gedrag. Dat zijn de mensen aan wie je nu verantwoording moet afleggen. Ik vind het bijzonder”, concludeer Perez.

Van Praag zei bij de terugkeer van Kroes dat Ajax ‘niet doof’ is geweest voor de geluiden uit de omgeving. Zo riepen supporters om de terugkeer. “Vanzelfsprekend zijn er voorwaarden met elkaar afgesproken waardoor deze verandering mogelijk werd. De club moet verder en wij zijn van mening dat het goed is voor Ajax dat we uiteindelijk met elkaar tot deze oplossing zijn gekomen. Alex gaat een belangrijke rol spelen in het voetbaltechnische deel van de organisatie en zich met name richten op het aan- en verkoopbeleid”, aldus Van Praag.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Ik ben bij Alex Kroes thuis geweest, ik heb hem hoog zitten’

Steun voor Alex Kroes van een oud-speler van Ajax. "Als hij weer structuur kan krijgen in die club, dan gaat hij straks ook als gevierd man naar buiten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Ja van Praag wil zijn status graag behouden als voorzitter maar in zijn nep ajax hart weet hij dat vervangen moet worden door al zijn verkeerde beslissing

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    29
    + 1
avatar

Perez zit er volgens mij helemaal naast, Kroes toont juist karakter door in het hol van de leeuw te stappen en dat te doen waarvan hij vind dat het Ajax ten goed komt. Strijdvaardig dus en niet zoals Perez makkelijk achterover leunend via een microfoontje iemand veroordelen.

Iwaninho
Link gekopieerd!
    25
    + 1
avatar

Eens. Zoals altijd valt Perez weer. eens lelujk door. de mand.Haalt zelfs bij dit soort dilemma"s niet eens het vereiste niveau. Tip: Ga toch eens bij Marciano Vink in de leer! .

Ajeto!
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Bij Marciano Vink in de leer? Dat is net zo'n ouwe zeur

Jacques Koopmanschap
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Precies.

Nasalis
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Onzin. Kroes wordt uitsluitend gedreven door persoonlijke rancune. Zoals het nu is gegaan, is zeker niet in het belang van Ajax. Dit gaat zeker nog maanden dooretteren.

gtsb
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Perez heeft gewoon gelijk. Na wat er is gebeurd is (en niet inrens weg is),kun nen deze mensen gewoon niet meer samenwerken . Het hele zooitje moet gewoon weg wil je een goeie basis neerzetten .

Nasalis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Precies. Ajax heeft gewoon behoefte aan rust, maar is hopeloos verdeeld. Kroes denkt alleen: nu ik eenmaal binnen ben, komt dat opstapje naar AD vanzelf wel. Je kunt alleen hopen dat Ajax voor die tijd door heeft dat Kroes helemaal niet over de bekwaamheden beschikt voor zo'n functie.

zwartekat
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Helemaal mee eens F1JPSPecial en Iwaninho.....Perez is een tweederangs Deen

Joost55
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ik raak doodmoe van meneer Anti Ajax Perez.! Zet je over het feit heen dat je geen functie bij Ajax hebt gekregen na je voetbal carrière. Ga terug naar Denemarken en neem je rugzakje ellende mee. Tijd voor een psycholoog hoe om te gaan met tegenslagen. !!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen