Flinke opsteker voor geplaagde Ten Hag in aanloop naar topper tegen Arsenal

9 mei 2024, 16:13   Bijgewerkt: 9 mei 2024, 16:20
Foto: © Imago

Erik ten Hag heeft Lisandro Martínez en Marcus Rashford weer mogen verwelkomen op de training, zo meldt Manchester United via zijn website. Zodoende kunnen beide spelers toch nog van waarde zijn in de slotfase van het Premier League-seizoen.

Rashford raakte geblesseerd in de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City en miste de laatste drie competitiewedstrijden van The Red Devils. Over Martínez kan Ten Hag al langer niet beschikken. De Argentijnse verdediger kwam eind maart tegen Brentford voor het laatst in actie en viel toen uit met een kuitblessure.

Artikel gaat verder onder video

Martínez wordt dit seizoen geplaagd door blessures. Zo stond de 26-jarige Argentijn voor zijn kuitkwetsuur ook enkele weken aan de kant met een knieblessure. Het grootste gedeelte van de eerste seizoenshelft ging aan zijn neus voorbij door een voetblessure. Door al zijn blessureleed kwam de voormalig Ajacied dit seizoen slechts elf wedstrijden in actie voor de ploeg van Ten Hag.

Of beide spelers komende zondag in de topper tegen Arsenal alweer in actie kunnen komen is niet bekend. Vrijdag zal Ten Hag tijdens de persconferentie een update geven over zijn selectie en over onder andere de inzetbaarheid van Martínez en Rashford, maar ook of Bruno Fernandes weer in actie kan komen. De Portugese middenvelder moest het uitduel tegen Crystal Palace (4-0 verlies) al missen vanwege knieklachten en het is de vraag of het duel tegen Arsenal nog te vroeg komt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Pascal Kamperman kondigt groot Ajax-nieuws aan: 'Als ik de berichten mag geloven...'

Pascal Kamperman weet meer over de zoektocht van Ajax naar een nieuwe trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoop maar dat Martinez heel blijft, Rushford lol heb je toch niks aan.

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Rashford is al jaren geblesseerd aan zijn overzicht... lol.

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FLINKE OPSTEKER, tegen een geolied team als Arsenal is voor vriend ten Hag weinig eer te behalen. Het enige wat hij moet doen om straks met rechte rug te vertrekken is damagecontrol ! Dat hij eruit vliegt is, zonder het resultaat van deze wedstrijd, zo goed als zeker. Meer dan een terechte beslissing, buiten dat er bij deze club structureel iets verkeerd zit overigens!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen