PSV druk bezig met volgend seizoen: gesprekken gaande over verlengingen en aanvallende versterking

30 april 2024, 21:25
Foto: © Imago

PSV is druk bezig met het samenstellen van de selectie voor volgend seizoen. De Eindhovenaren zouden ook volgend jaar graag beschikken over Ismael Saibari en Joey Veerman en maken nog altijd jacht op Couhaib Driouech, schrijft het Eindhovens Dagblad.

Volgens het medium is PSV er alles aan gelegen om Saibari langer vast te leggen. De Marokkaan ligt op dit moment nog vast tot de zomer van 2028 en zou binnenkort een verbeterd contract medio 2029 voorgeschoteld kunnen krijgen. De verwachting is wel dat de middenvelder hoe dan ook volgend jaar nog in het Philips Stadion speelt.

Artikel gaat verder onder video

Ook Veerman blijft wat de Eindhovenaren betreft langer bij PSV. De middenvelder heeft nog een contract tot 2026 en zou al een nieuwe aanbieding hebben ontvangen, maar daar is hij nog niet op ingegaan. Ondanks dat de rechtspoot heeft aangegeven na dit seizoen een transfer te willen maken, bestaat volgens het ED de kans dat hij een nieuwe verbintenis gaat tekenen bij PSV. Naast Veerman hoopt de aanstaande landskampioen ook te verlengen met Mauro Júnior, Olivier Boscagli, André Ramalho, Walter Benítez en Jordan Teze.

Net als afgelopen winter zal PSV ook nu weer een poging gaan doen voor Driouech. Het medium schrijft dat de club al in gesprek is met de aanvaller van Excelsior. Naar verluidt hebben de Eindhovenaren een bedrag van anderhalf tot twee miljoen euro over voor de buitenspeler. Naast PSV geniet Driouech ook belangstelling uit onder meer Italië.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Bakayoko klopt daags na uitzending Studio Voetbal aan bij PSV-leiding

PSV-aanvaller Johan Bakayoko klopte begin februari aan bij de clubleiding na een uitspraak van technisch directeur Earnest Stewart in Studio Voetbal.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen