Ajax-fans zijn overtuigd van vertrek: één speler poseert voor foto met F-side

12 mei 2024, 17:13
Foto: © Imago

Devyne Rensch heeft na de laatste thuiswedstrijd dit seizoen van Ajax, zondagmiddag tegen Almere City (3-0 overwinning), uitgebreid de tijd genomen om de supporters te bedanken. De rechtsback poseerde onder meer voor een foto met de F-side. 

Ajax won zondag in de eigen Johan Cruijff ArenA met 3-0 van Almere City, door drie doelpunten in de eerste helft van Steven Bergwijn. Daarmee verzekerden de Amsterdammers zich met nog één speelronde voor de boeg alvast van plek vijf in de Eredivisie en Europees seizoen voor volgend seizoen. 

Artikel gaat verder onder video

Na afloop werden de supporters van Ajax door de spelers bedankt voor hun steun dit seizoen. De spelers liepen gezamenlijk een rondje over het veld. Opvallend was dat Rensch daarbij een moment voor zichzelf nam: hij stapte van het veld en ging alleen op de foto met de F-side. 

Ajax-fans online speculeren bij het zien van de beelden volop over een zomers vertrek van Rensch. De 21-jarige verdediger heeft na dit seizoen nog maar een contract voor één jaar, waardoor zijn vertrek Ajax alleen deze zomer of anders in januari nog een transfersom zou opleveren. 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Miskoop vertrekt bij Ajax: Amsterdammers accepteren fors verlies van 40 procent

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat Ajax dicht bij een akkoord is met Cruz Azul over een transfer.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Mooi hij is de eerste die weg mag en kan (?).

Recht voor zijn raap
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Van mij hoeft hij niet weg, hij begint nu een leeftijd te krijgen dat ie er straks staat, doe je hem nu weg heb je grote kans dat ie ergens anders helemaal opbloeit en goed gaat spelen. Zet een goede concurrent naast rensch en wacht nog een seizoen of 2 voordat je hem daadwerkelijk verkoopt. Als hij dan slecht speelt kan je hem in ieder geval laten banken.

CG
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Eigenlijk hoeft hij van mij ook niet weg. Hij werd meegetrokken in de lange malaise bij Ajax. Daarom ga je minder goed spelen !!!

Kolie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een droom die uitkomt zou dat zijn. Deze jongen zal nooit een topper worden

DSf<eee>q</eee>
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

super

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen