Groot nieuws over Feyenoord: 'Rotterdammers strikken partner voor miljoenendeal'

28 maart 2024, 19:39
Foto: © Imago

Feyenoord heeft een nieuwe trainingspartner. Waar de afgelopen twee jaar Van Donge & De Roo op het trainingsshirt prijkte, daar is met ingang van het nieuwe seizoen de eer aan Q Terminals. Het Algemeen Dagblad meldt donderdagavond dat de regerend kampioen van Nederland het bedrijf uit Qatar heeft gestrikt als nieuwe sponsor.

Feyenoord ging per 1 juli 2022 een samenwerking aan met Van Donge & De Roo, maar daar komt over een paar maanden dus een eind aan. Met ingang van komend seizoen is Q Terminals als sponsor zichtbaar op de trainingskleding van de Rotterdammers. Het betreft een ‘miljoenendeal’, zo klinkt het. Q Terminals is een terminalbedrijf dat gezamenlijk is opgericht door Qatar Ports Management en Qatar Navigation. Het is eindverantwoordelijk voor het mogelijk maken van de import en export van Qatar, de maritieme handelsstromen en het zowel lokaal als regionaal aansturen van de economische groei.

Artikel gaat verder onder video

Rotterdam is bekend terrein voor het bedrijf uit Qatar. Q-Terminals nam afgelopen zomer nog een meerderheidsaandeel in de Kramer Group, een logistieke dienstverlener en een container terminal operator op Rotterdam Maasvlakte. Q Terminals zag in de overname ‘een kans om een sterke positie te verwerven’ in de grootste containerhaven van Europa, zo leest het op de site van Port of Rotterdam. Kramer heeft zes locaties in de Rotterdamse haven, waarvan vijf op de Maasvlakte en één in het Waal-Eemhavengebied. Kramer Group is van strategisch belang voor de Rotterdamse haven, aangezien die een aanvulling is op de activiteiten van de haven en directe toegang heeft tot de diepzee-terminals, wordt CEO Neville Bissett geciteerd.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Foto van jonge, bebloede supporter bij Heerenveen - Feyenoord: 'Ik neem mijn kinderen niet meer mee'

Op sociale media gaat een foto rond van een jonge supporter van sc Heerenveen, die hevig bloedde rond de wedstrijd tegen Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

De stoker
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Het blijven kakkerlakken. Heeft niks met mensen te maken dus kunnen ze het geld aannemen

FCJel
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dit is echt een goeie!

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Goeie deal en de rest is geneuzel. Er zijn zoveel clubs,landen ,bedrijven die zaken doen met . Als je als nederlandse club geld kan pakken moet je het gewoon doen. Voetbal niet mixen met dit soort dingen.

Flamingo
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Hahahah, oh Bean toch 😂 je wordt met de dag grappiger. Moet vaak lachen om je reacties, keep up the good work !

gtsb
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Bean fatsoen,kompas,principes,waarden,identiteit. Is dat net zoiets als blinden haat tav Feyenoord en alles wat daar direct of indirect mee te maken heeft . Man ga spelen met je andere jankvriendjes. Eerst hier de stoere jongens uithangen bij weer woord gaan huilen en de moraalridders uithangen . Ga eerst eens vertellen voir wie je bent stumperd . Al weet iedereen het antwoord al

Afrikaan
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Als Feijenoord een hoer is wat is jou vrouw dan. 🤣🤣

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gtsb kijk zn taalgebruik helemaal gefrustreerd ik ga stuk !!! En zometeen komen de knaken nog van de Beker en de verkoop van een aantal spelers we gaan 100% de 100 miljoen aantikken totaal. Hij is helemaal gefrustreerd hahahahahahah

Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Door het komende jaar weer CL te gaan spelen is het aantrekkelijker voor sponsors om aan te haken bij Feyenoord. Jarenlang kon er bij Feyenoord niets of nauwelijks iets gedaan worden en toch in 6 jaar tijd 2 keer kampioen geworden. Geïnvesteerd in een trainingscomplex en varkenoord. De volgende stappen zijn om het stadion terug te kopen, het wordt een lang traject alleen als ze sportief zo doorgaan sneller dan vriend of vijand denkt. Zodra het stadion terug gekocht is en baas in eigen huis is, dan gaat het los bij Feyenoord en wens ik de concurrentie succes om mee te gaan.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Feyenoord is een club met een grote potentie.. veel mensen willen dat niet inzien maar geloof me er staat veel te gebeuren bij Feyenoord. Te Kloese weet wat hij doet.

Laurens1
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Na jaren van pure armoede is het leuk dat het weer even meezit. Hopelijk kan dit gecontinueerd worden voor de fans, welke immer hondstrouw zijn gebleven, ondanks erbarmelijke resultaten! Straks een mooi nieuw stadion of Feyenoord City. Met fatsoenlijk beleid en goede managers is dit allemaal mogelijk. Zal de stad ook een boost geven als er weer resultaten behaald worden, zelfs Europees moet er meer mogelijk worden lijkt me. Ik ben een Ajax fan maar woon in Hillegersberg, vandaar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen