Rood voor Allegri: Juve-trainer laat zich volledig gaan en begint zich uit te kleden langs het veld

16 mei 2024, 09:49
Foto: © Ziggo Sport

In de slotfase van de finale van de Coppa Italia tussen Atalanta en Juventus werd Massimiliano Allegri met een rode kaart weggestuurd nadat hij flink zijn beklag had gedaan bij de arbitrage. De oefenmeester van de ploeg uit Turijn was het daar niet mee eens en begon zich na een woedeuitbarsting langs het veld uit te kleden.

In de absolute slotfase van de finale werd Allegri woest op de arbitrage omdat hij vond dat er een overtreding op één van zijn spelers werd gemaakt. Voor deze reactie kreeg hij een rode kaart, waarna hij zich nog verder liet gaan.

Artikel gaat verder onder video

Voordat hij naar de tribune ging, liep Allegri eerst naar de vierde official toe om die volledig uit te foeteren. Nadat hij dat had gedaan, begon hij richting de catacomben te lopen, waarbij hij zijn stropdas afdeed en op de grond smeet. Vervolgens begon hij ook zijn overhemd open te knopen, maar op het laatste moment bedacht hij zich, waarna hij op de tribune plaatsnam.

Juventus stond op dat moment overigens met 0-1 voor dankzij een vroege treffer van Dusan Vlahovic. Dat bleek uiteindelijk ook de eindstand, waardoor De Oude Dame zich voor de vijftiende keer in de clubgeschiedenis Italiaans bekerwinnaar mag noemen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Messi geeft voetballes: Argentijn geeft vijf assists en breekt meerdere MLS-records

Lionel Messi en Luis Suarez hebben laten zien nog altijd enorm belangrijk te kunnen zijn op het veld.

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

Golden finale boost: Pak 50% extra bij weddenschappen op de de Champions League-finale!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen