Mauro Júnior pakt de microfoon vast en zingt vernederend nummer richting Ajax-supporters

6 mei 2024, 20:35
Foto: © ESPN

PSV-middenvelder Mauro Júnior heeft maandagavond tijdens de huldiging op het Stadhuisplein met een eigen liedje verwezen naar Ajax. De Braziliaan besloot, nadat een aantal PSV-liederen klonken in de grote menigte met uitzinnige PSV-fans, een pijnlijk nummer te zingen over de Amsterdamse club.

De multifunctionele voetballer van de Eindhovenaren, uitgerekend jarig op 6 mei, pakte de microfoon en zette een pijnlijk nummer voor de supporters van Ajax in: "Helemaal niets, helemaal niets, helemaal niets in Amsterdam", zong Mauro Júnior, waarna de volledige menigte van PSV-supporters zijn teksten overnam.

Artikel gaat verder onder video

Vlak voor Mauro Júnior greep ook Peter Bosz de microfoon. De succesvolle coach van de Eindhovenaren zong, op aandringen van zijn aanvoerder Luuk de Jong, het nummer We Are the Champions van Queen op het Stadhuisplein. Guus Til had de eer om samen met Guus Meeuwis op het podium het nummer 't Dondert En 't Bliksemt zong. 

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Bosz barst na interview in huilen uit: 'Ik mis hem, hij zit nu thuis'

Peter Bosz viel tijdens het interview na het kampioenschap van PSV even stil. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Hij spreekt goed Nederlands voor een Braziliaan die Mauro en ach oor in oor uit en het is dit seizoen ook niet veel in Amsterdam. Dit soort plaagstootjes komen altijd in de opwinding van een overwinningsfeest voor. Jan Vertonghen had op het Museumplein over "kakkerlakken", Van Gaal zei op het balkon van de Stadsschouwburg: "Wij zijn beter dan Rotterdam, wij zijn beter dan Eindhoven, wij zijn Amsterdam, wij zijn de beste". Van Gaal herhaalde dit, maar dan over andere Duitse steden in München toen Bayern met hem kampioen werd. Het is niet netjes, maar het zit in ons DNA. Morgen is het weer vergeten.

Rudolf21
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Die voorbeelden die jij noemt zijn allemaal Ajacieden.. denk eerder dat het met fatsoen heeft te maken ipv dat het in ons dna zit.

Oud keeper
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Zielig verhaaltje weer pffff.😞

KROTJE
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

@Rudolf, Nou als ik je reacties lees dan is het fatsoen bij jou al heel snel voorbijgereden, maar je bent te naïef of hoogstwaarschijnlijk te dom om dit te beseffen.

Laurens1
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik kan er iets op zeggen, hou me in!

zwartekat
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik hou mijn kop dicht ,voor je het weet worden je berichten verwijderd door FC update ,zeker Familie van Rudolf

Oud keeper
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Jij en fatsoen en je DNA weet je wat dat betekent.

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Het is psv enorm gegund ,na een super jaar. Persoonlijk hou ik er niet van dat afbranden van je tegenstanders en doet het wat af vd glans.

Dropkick
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Kinderachtige vertoning, als je een grote meneer wil zijn , doe je dit niet.

KlaasJanH
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

who gives a shit,wisten we zelf ook al dus laat de lampjes nog maar 11 titels winnen voor ze nog meer babbels krijgen daar

Dunzjos
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Klinkt eerder als een redacteur van FCUpdate die op 6 uur huldiging één heel klein smetje ziet en juist dát gaat lopen benadrukken. Zielige clickbait site

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen