Pijnlijk woord over Arne Slot valt in de studio van beIN Sports

28 april 2024, 15:42
Foto: © beIN Sports

De supporters van Liverpool lijken niet onder de indruk van de naderende aanstelling van Arne Slot als hoofdtrainer. In de tv-studio van beIN Sports wordt zondag de vraag opgeworpen hoe de komst van de Feyenoord-trainer is gevallen bij de achterban. Underwhelming, luidt de conclusie.

Analist Jason McAteer speelde zelf tussen 1995 en 1999 voor Liverpool en draagt de club nog altijd een warm hart toe. “Het is een beetje uit het niets gekomen”, zegt hij over de keuze voor Slot. “Hij werd vorig jaar wel voortdurend gelinkt aan Tottenham Hotspur en heeft het altijd goed gedaan bij Feyenoord.”

Artikel gaat verder onder video

Andere tafelgasten trekken de vergelijking met Erik ten Hag, die bij Manchester United niet erg succesvol is geweest. “Alles wat ik over Arne Slot heb gelezen, las ik ook over Ten Hag. Alles”, zegt presentator Richard Keys bijvoorbeeld. McAteer heeft meer vertrouwen. “Wij hebben veel betere spelers dan Man United.”

John Obi Mikel heeft ook vertrouwen in Slot. “Ik vind dat hij het goed heeft gedaan bij Feyenoord. Zijn speelstijl lijkt op die van Liverpool. Bovendien heeft Liverpool natuurlijk veel betere spelers.” McAteer krijgt vervolgens de vraag hoe de komst van Slot is gevallen. “Ik weet niet of het schok is, maar…” Presentator Keys vult aan: “Underwhelmed.” McAteer: “Ja, dat is het. Maar we zeggen het vaker: er zijn gewoon niet zoveel beschikbare trainers.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Overstap Slot naar Liverpool in afrondende fase, Romano onthult minimumbedrag dat Feyenoord ontvangt

Feyenoord-trainer Arne Slot gaat naar Liverpool en journalist Fabrizio Romano weet welk bedrag is gemoeid met de overstap.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat een stelletje struikhuilers die z.g allesweters 🤮 word hier zo ziek van , wat is de waarde van om dit zo weer te brengen??

Sparta010
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Kijk, die gasten hebben tenminste verstand van zaken. Slot is gewoon een omhooggevallen trainer. Krijgt nu de kans maar gaat het natuurlijk nooit waarmaken. Die is voor de kerst alweer thuis.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Die gasten die heel negatief zijn zijn oud spelers van mu of everton (gray). En de engelse media . Maar die zoeken altijd sensatie . Mensen in en rond liverpool zijn realistisch ,maar zijn wel nieuwsgierig . Slot is geen ten hag ,en de clubs zijn verder ook totaal anders . Slot gaat het maken daar

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen