Overstap Slot naar Liverpool in afrondende fase, Romano onthult minimumbedrag dat Feyenoord ontvangt

28 april 2024, 09:50
Foto: © Imago

Feyenoord en Liverpool zijn in de afrondende fase van de transfer van Arne Slot beland, zo meldt transfergoeroe Fabrizio Romano zondagochtend. In het kielzog van de trainer vertrekken met Sipke Hulshoff en Ruben Peeters volgens de Italiaan nóg twee stafleden van de Rotterdammers naar The Reds. Feyenoord houdt volgens de Italiaan een minimaal dertien miljoen euro aan de deal over.

"Liverpool en Feyenoord hebben alle documenten klaarliggen om de deal van Slot rond te maken", schrijft Romano op X. "Liverpool betaalt negen miljoen plus nog eens twee miljoen euro voor de trainer, het totaalpakket inclusief de stafleden bedraagt meer dan dertien miljoen", weet de Italiaan.

Artikel gaat verder onder video

Vrijdag bracht Algemeen Dagblad-journalist Mikos Gouka al naar buiten dat Slot zijn assistent Hulshoff en de Belgische head of performance Peeters mee zou gaan nemen naar de Engelse havenstad. Daarnaast zou ook Etiënne Reijnen, sinds november vorig jaar als analist en adviseer technische staf actief in De Kuip, volgens Gouka meeverhuizen. Romano noemt de oud-prof echter niet in zijn tweet.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Elfrink benadrukt uitstekend nieuws voor Feyenoord: ‘Pakken zelfs nog iets meer dan PSV’

Feyenoord moest in de strijd om de landstitel weliswaar al voortijdig z’n meerdere erkennen in PSV, maar dat betekent niet dat de Rotterdammers helemaal niets overhouden aan dit Eredivisieseizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen