'Saudi's én Europese grootmacht willen Virgil van Dijk: verdediger heeft reeds 'fantastisch aanbod' op zak'

1 mei 2024, 15:28   Bijgewerkt: 1 mei 2024, 15:35
Foto: © Imago

Virgil van Dijk heeft na dit seizoen nog een contract voor een jaar bij Liverpool, maar mag zich ondertussen verheugen in de belangstelling van zowel Bayern München als het Saudische Al-Qadishiya. Laatstgenoemde club staat op de drempel van promotie naar het hoogste niveau in het steenrijke land en zou reeds een 'fantastisch aanbod' bij de aanvoerder van het Nederlands elftal hebben neergelegd.

Dat meldt het Franse SportsZone althans op X. Daarmee voegt het medium een zoveelste gerucht in luttele dagen toe over de toekomst van de oud-speler van FC Groningen, Celtic en Southampton. De Fransen melden er wel bij dat Van Dijk, die in juli zijn 33ste verjaardag viert, 'bij Liverpool lijkt te willen blijven', maar voegen daaraan toe dat hij 'niet inflexibel' is.

Artikel gaat verder onder video

In Engeland kwam de afgelopen dagen naar buiten dat Borussia Dortmund, dat vanavond (woensdag) in de halve finale van de Champions League uitkomt tegen Paris Saint-Germain, in Van Dijk een mogelijke opvolger van Mats Hummels zou zien. Het Duitse BILD ontkrachtte dat gerucht dinsdag echter: de Nederlander zou niet alleen te oud, maar óók te duur zijn voor BVB. Afgaande op de informatie van SportsZone zou Bayern nu echter óók op het vinkentouw zitten.

Daarnaast zou Al-Qadishiya zelfs al een 'fantastisch aanbod' bij Van Dijk hebben neergelegd. Vier wedstrijden voor het einde van de competitie ligt die club op poleposition om te promoveren naar het hoogste niveau, aangezien de voorsprong op de nummers twee en drie zes punten bedraagt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez waarschuwt Ajax, PSV en Feyenoord voor speler ‘met een bepaalde arrogantie’

Kenneth Perez waarschuwt drie topclubs: "Hij heeft bepaalde arrogantie… Hij heeft een bepaald gemakzucht. Hij voelt zich een beetje als Virgil van Dijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Wat is een fantastisch aanbod ?? Ik zou uit in principe nooit voor een arabische club willen spelen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen