‘Italiaanse topclub is overtuigd en wil zich versterken met Giménez’

26 april 2024, 20:48
Foto: © Imago

AC Milan heeft Santiago Giménez op de korrel, schrijft Calciomercato. De Italianen zouden al gesprekken hebben gevoerd met de zaakwaarnemer van de Feyenoord-spits.

Bij AC Milan vertrekt Olivier Giroud na dit seizoen, waardoor de Italianen op zoek zijn naar een nieuwe aanvalsleider. Daarvoor zijn ze onder anderen uitgekomen bij Giménez. De Mexicaan scoorde in de eerste seizoenshelft aan de lopende band en heeft de Milanezen daarmee overtuigd van zijn kunnen.

Artikel gaat verder onder video

Feyenoord zou de Mexicaan maar wat graag behouden en zit hoog in de boom. Volgens het medium zal AC Milan maar liefst vijftig miljoen euro moeten overmaken naar Rotterdam-Zuid om de linkspoot in te lijven. De Italiaanse topclub zou in de komende dagen verder willen spreken over een eventuele transfer.

Overigens staat Giménez niet bovenaan het lijstje van I Rossoneri. Het liefst versterkt AC Milan zich voorin met Joshua Zirkzee van Bologna. De Nederlander maakt dit seizoen indruk in de Serie A en was in 34 officiële duels al goed voor twaalf goals en zeven assists.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Slot richt zicht tot publiek, maar krijgt tegenvallende reactie: Bijlow grijpt vervolgens in

Feyenoord-trainer Arne Slot maakte tijdens de huldiging naar aanleiding van de bekerwinst van de gelegenheid gebruik om Quilindschy Hartman een hart onder zijn riem te steken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

jurgen😎
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Als hij weggaat haal dan aub een spits met op nivo terug Want met Ueda gaan we het niet redden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen