'Feyenoord en Liverpool bereiken mondeling akkoord, Slot vertrekt naar Premier League'

26 april 2024, 21:36   Bijgewerkt: 26 april 2024, 21:47
Foto: © Imago

Feyenoord en Liverpool zijn het eens over de voorwaarden rondom de transfer van Arne Slot naar Engeland, meldt Voetbal International. De twee clubs zijn tot een mondeling akkoord gekomen.

Volgens Voetbal International zijn Feyenoord en Liverpool momenteel bezig met het papierwerk rondom de transfer van Slot. Zodra dat is afgerond, mag de oefenmeester zich officieel trainer van Liverpool noemen.

Artikel gaat verder onder video

Vrijdag hebben Feyenoord en Liverpool de hele dag onderhandeld over de overstap van de succestrainer naar de Premier League. Daar hadden de Rotterdammers al een goed gevoel bij. In de afgelopen uren zijn de laatste details gladgestreken en kwamen de partijen tot een mondeling akkoord. Op dit moment worden alle afspraken op papier vastgelegd, waarna het definitieve akkoord in principe op zaterdag zal volgen.

Slot begon in de zomer van 2021 bij Feyenoord en behaalde in opeenvolgende seizoenen de finale van de Conference League, een landstitel en de KNVB Beker. Dat hij graag ooit in de Premier League wil werken, heeft de trainer nooit een geheim van gemaakt. Met zijn transfer naar Liverpool komt deze wens in vervulling. Volgens 1908.nl heeft Feyenoord tijdens de onderhandelingen vastgehouden aan een vraagprijs van vijftien miljoen euro en komt de transfersom die Liverpool betaalt daar heel dicht in de buurt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans komen plotseling met striemend fluitconcert tijdens uitreiking medailles

De supporters van Feyenoord heffen plotseling een striemend fluitconcert aan in De Kuip, vlak voordat de zojuist gewonnen KNVB Beker aan hun favoriete club zou worden uitgereikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Hij spreekt alvast beter engels dan Ten Hag , want dat is toch een disaster .

Dropkick
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

In de PL werken , en dan naar Liverpool , dat is toch een droom voor hem , een dik verdiende £ 👍transfer wat mij betreft. En nu heefy Liverpool er weer duizenden fans bij die Slot volgen.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Een zeer verdiende transfer, waar Feyenoord ook nog een mooi bedrag aan overhoudt. Hij heeft Feyenoord veel gebracht. Spannend wie zijn opvolger gaat worden, en hoe hij het gaat doen. Voortborduren op slot, of een geheel eigen werkwijze?

Mike
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Jammer.. maar zeker verdiend. Hoop dat hij net zo succesvol wordt. Bedankt voor een paar mooie seizoenen!

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Jammer dat hij vertrekt . Gelukkig wel naar mijn 2e club . Verder is hij een niet de enige coach in de wereld ,en blijft de rest intact . Maar arne slot bedankt voor de mooie jaren ,en natuurlijk veel succes . Je hebt het dik verdiend

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Prachtige tranfer hoe jammer ook. Pusic lijkt de beste optie voor fnoord.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Benieuwd of hij ook spelers meeneemt

Kemi English
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Prachtige en verdiende transfer voor Slot, afgelopen seizoen was toch al een bonus seizoen, toch? Wie vorig jaar na het tonen van de schaal op de Coolsingel dacht, dat Arne nog een jaar zou blijven werd voor gek verklaard. Slim van Kloese en mooi van Slot om het contract zo op te waarderen, zodat dé club bij het maken van een transfer ook voor zijn talenten kan cashen en voortborduren met in ieder geval een mooi bedrag in the pocket. Verder kijkende naar volgend seizoen, zou ik alles op alles zetten om Pusic proberen terug te halen, met John de Wolf als rechterhand, en proberen om Robin van Persie te overtuigen om voor twee of drie seizoenen Pusic linkerhand te worden om vervolgens het stokje van Pusic uiteindelijk over te kunnen nemen. Dat zou in mijn ogen een droom scenario wezen, en met mij ook voor vele anderen denk ik. Mocht Mario niet haalbaar zijn, zou ik gaan voor Pascal Janssen. Iemand die bv door AZ onterecht is ontslagen, net zoals ook Slot onterecht op non actief werd gesteld destijds. Maar nog belangrijker is dat zowel MP als PJ een zelfde soort voetbal visie hebben als ons aller Arne !!! Spannende tijden breken aan, zal veel gaan gebeuren in zuid qua transfer uitgaande alswel inkomende, op het veld alsmede erlangs. Maar om in de woorden van 'de Kromme' te spreken: "De trainer vertrekt, het is niet dat Feyenoord ermee stopt...."

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat hij nog een jaartje bleef is ook goed voor zichzelf geweest . Tottenham of liverpool is toch een verschil

Dexi
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het zou mij niets verbazen als hij Bijlow meeneemt op basis van sentiment , Slot moet wel de Nederlandse traditie in eren houden andere grote trainers zijn hem voorgegaan zoals van Gaal en Wout Weghorst, ten hag en Amrabat en Koeman onze bondscoach kocht luuk de jong bij Barcelona.

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

De grootste fout die je kan maken ,en dat is wel gebleken . Is om bekende /eredivisie /nederlanders spelers mee te nemen .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen