Bayern München streept naam trainerskandidaat door en vervolgt zoektocht

18 mei 2024, 20:42
Foto: © Imago

Roberto De Zerbi wordt niet de opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München, zo benadrukt Max Eberl, de sportief directeur van Der Rekordmeister. De Italiaanse trainer, die zijn vertrek bij Brighton & Hove Albion eerder deze zaterdag aankondigde, werd in de Duitse media gelinkt aan Bayern München.

De Zerbi vertrekt na twee seizoenen bij The Seagulls, waardoor niets een overstap naar Bayern in de weg zou staan. Navraag van ZDF-verslaggever Lars Ruthemann bij Eberl leert echter dat de Italiaan Tuchel niet gaat opvolgen. "Kun je het er hartgrondig mee oneens zijn als ik voorspel: de nieuwe coach is een Italiaan?" Het antwoord van de Bayern-directeur was vrij duidelijk: "Ja!"

Artikel gaat verder onder video

Het blijft vooralsnog dus onduidelijk wie wel aan de slag gaat als nieuwe trainer van Bayern München. De ploeg van oud-Ajacieden Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui greep eerder al naast Xabi Alonso, Julian Nagelsmann, Unai Emery, Ralf Rangnick en Oliver Glasner. Daarnaast zou er in Beieren onvoldoende draagvlak zijn voor een terugkeer van Hansi Flick.

De naam van Manchester United-trainer Erik ten Hag zingt nog wel rond in de Allianz Arena. Eberl stelt de supporters van Bayern in elk geval gerust. “Een vriend van mij zegt altijd dat het beste als laatste komt. We zullen een heel goede oplossing vinden.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Matthijs de Ligt loopt leeg na bizarre arbitrale beslissing: ‘Het is een schande, dit is ongelofelijk!’

Matthijs de Ligt is pislink na de uitschakeling met ‘zijn’ Bayern München in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zelfs de supertopclub Bayern kan voor zich geen geschikte coach vinden. Is chronisch dus.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen