Feyenoord ziet potentiële opvolger van Arne Slot rondlopen in de Bundesliga

13 mei 2024, 20:12   Bijgewerkt: 13 mei 2024, 20:18
Foto: © Imago

Nuri Sahin is bij Feyenoord in beeld om Arne Slot op te volgen in De Kuip, zo melden het Algemeen Dagblad en Voetbal International maandagavond. De 35-jarige oud-speler van de Rotterdammers is momenteel actief als assistent-trainer bij Borussia Dortmund en staat err goed op bij Feyenoord.

Sahin staat momenteel in ieder geval op de lijst van technisch directeur Dennis te Kloese, zo schrijven de twee goed ingevoerde media. Vooralsnog is er weinig informatie bekend over de zoektocht van Feyenoord naar een nieuwe trainer, maar volgens Turkse bronnen - waar Voetbal International over spreekt in het artikel - geldt Sahin voor Feyenoord in ieder geval als een van de kandidaten.

Artikel gaat verder onder video

VI meldt dat Sahin zelf ook graag hoofdtrainer wil worden, maar dan wel bij een club die uitkomt in de Champions League. Dat komt Feyenoord, waardoor de Rotterdammers aan die voorwaarderen kunnen voldoen. Navraag van het medium binnen Feyenoord leert dat de nummer twee van de Eredivisie in de 35-jarige oefenmeester een zeer interessante trainer ziet, die heel veel potentie zou hebben.

1908.nl voegt toe dat Sahin een serieuze kanshebber is om Slot op te volgen in Rotterdam, de oud-Feyenoorder op de hoogte is van de interesse, maar dat er nog niets concreets is. Momenteel is Sahin actief als assistent-trainer bij Borussia Dortmund, waarmee hij zich heeft geplaatst voor de finale van de Champions League. Daarvoor begon Sahin op zijn 33e als hoofdtrainer in Turkije bij Antalyaspor.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van der Vaart wijst opvallende trainer aan voor Feyenoord

Rafael van der Vaart doet een opvallende trainersuggestie voor Feyenoord. "Misschien zeg ik iets geks en word ik uitgelachen." 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik vond hem als voetballer niet veel soeps in de tijd bij Feyenoord, en zie toch liever een trainer met bagage Maar kan zomaar een suc6 worden

Klantenservice
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hoe iemand als voetballer was zegt natuurlijk niet per definitie iets over hoe iemand als trainer is. Zijn genoeg goede voetballers die als trainer een stuk minder succesvol waren. Ik zou het overigens wel een enorme gok vinden om voor hem te gaan, gezien zijn geringe ervaring in het trainersvak. Maar wellicht dat hij tactisch enorm sterk is.

Dropkick
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Nu dat weer ....

Rudolf21
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heel verstandig te Kloese. Wordt 1 van de 3 kandidaten en daaruit een beslissing gemaakt. Gelukkig is het bij Feyenoord niet zo dat ze eerst 5 afwijzingen krijgen en dan pas 1 goedkeuring bij een 6e keus. Veel jonge ambitieuze trainers willen graag in de Kuip trainer worden met een paar prachtige CL avonden in het verschiet.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Gewoon een trainer met ervaring svp. Deze man is nota bene assistent. Dit kan toch hopelijk niet waar zijn

gtsb
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ach men weet weer niks en gaan weer speculeren . We gaan het zien volgens mij heeft te kloese ook gezegd dat hij de tijd er voor neemt .

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Te jong en te weinig ervaring.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen