Steven Bergwijn stoort zich mateloos en gaat confrontatie aan met Mike Verweij

12 mei 2024, 19:08
Foto: © ESPN

Steven Bergwijn is op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tussen Ajax en Almere gebotst met De Telegraaf-journalist Mike Verweij. De aanvoerder van Ajax kon zich niet vinden in de vraagstelling van de watcher van de Amsterdamse club namens de ochtendkrant, waarna de twee in een discussie verzeild zijn geraakt.

Verweij vroeg Bergwijn, die na zijn hattrick werd uitverkozen tot de man van de wedstrijd aan de kant, op de persconferentie of de rode kaart die de aanvoerder van Ajax had gepakt tegen Excelsior meespeelde in zijn goede prestatie van zondag tegen de Almeerders. In zijn vraagstelling gebruikte de journalist van De Telegraaf het woord 'onnodig', doelend op de overtreding die Bergwijn tegen Excelsior maakte, waarmee hij een strafschop veroorzaakte en een rode kaart ontving.

Artikel gaat verder onder video

"Hoe bedoel je onnodig?", vraagt Bergwijn aan Verweij, die vervolgens uitlegt dat hij geen strafschop vond, maar wel een onhandige actie van de linksbuiten van Ajax. "Ja, maar hoezo onnodig dan? Ik schop hem toch niet dood. Ik vond het geen rode kaart", legt Bergwijn uit, die Verweij vervolgens nog even duidelijk maakt wat hij van zijn vraag vond: "Die opmerking van jou, die vind ik onnodig."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Miskoop vertrekt bij Ajax: Amsterdammers accepteren fors verlies van 40 procent

Transferspecialist Fabrizio Romano meldt dat Ajax dicht bij een akkoord is met Cruz Azul over een transfer. 

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Klantenservice
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Conclusie: ze vonden het beide geen strafschop. Waar gaat het dan over?

Super Football Fan
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Eindelijk iemand die zich tegen die pauperjournalistiek uit spreekt. Vroeger waren mensen trots als ze journalist waren. Tegenwoordig lijken de meesten trots als ze een relletje met veel clicks veroorzaken. Kent deze man geen schaamte dan? Dan ben je echt te lang actief in de journalistiek en zou ik eens een back to planet earth cursus gaan volgen.... Schande!

jurgen😎
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

ik vind het ook altijd wel leuk als spelers ertegenin gaan , Wie is nu de expert de man met een microfoon of de man op het veld???

Kevin Hommeles
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Huh? Daarom vraagt Verweij het toch ook?

Oud keeper
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Om hier nu nog een vraag over te stellen lijkt mij volstrekt overbodig. Als je niets anders weet te vragen hou dan je mond. Wat een eikel.

QuarlonK
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Inderdaad maar Bergwijn reageert ook als een eikel. Alsof iemand doodschoppen de maatstaf is voor een rode kaart 😅

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen