Feyenoord-speler samen met zaakwaarnemer op de tribune bij West Ham - Liverpool

27 april 2024, 15:03   Bijgewerkt: 27 april 2024, 15:28
Foto: © Imago/Lutsharel Geertruida (Snapchat)

Lutsharel Geertruida zit samen met zijn zaakwaarnemer op de tribune van het Olympisch Stadion, de thuisbasis van West Ham United, de ploeg die het zaterdagmiddag opneemt tegen Liverpool. Een oplettende volger van het Snapchat-account van Geertruida pikte de foto van de Feyenoord-verdediger op en plaatst beelden op X.

Het is nog maar de vraag waarom Geertruida een bezoek brengt aan het stadion van West Ham. De verdediger van Feyenoord werd al stilletjes gelinkt aan Liverpool, maar kan door het aanstaande vertrek van Arne Slot naar The Reds mogelijk ook rekenen op concrete interesse vanuit de Engelse grootmacht. Cristian Willaert van ESPN denkt dat Mats Wieffer de overstap moet maken naar Liverpool, indien Slot de nieuwe trainer van The Reds wordt.

Artikel gaat verder onder video

De kans dat Slot de nieuwe trainer van Liverpool wordt is erg groot. De oefenmeester heeft een mondeling akkoord bereikt over een overgang en het lijkt een kwestie van tijd voordat de deal officieel beklonken is.  

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Slot gaat naar Liverpool en neemt Geertruida mee? Het is net als Willem die staat te sjoelen in Emmen. Traditie moet je in stand houden

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

ok geertruida ? das dan 35 miljoen graag.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Speculatie weer dus afwachten wat er van waar is . De selectie van Feyenoord is een week vrij . Op deze 'beelden' (beeld) is niks te zien . Mocht men geertje willen ,moeten ze gewoon betalen .

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Staat ook nergens dat Luts voor Liverpool komt, misschien wel om WestHam United aan het werk te zien.....

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen