‘PSV voert 'vergevorderde gesprekken' over uitgaande transfer Hirving Lozano'

29 april 2024, 19:13   Bijgewerkt: 29 april 2024, 19:21
Foto: © Imago

Hirving Lozano gaat PSV aankomende winter mogelijk weer verlaten. De aanvaller voert volgens het gerenommeerde The Athletic ‘vergevorderde gesprekken’ met San Diego FC, een club die vanaf 2025 gaat spelen in de Major League Soccer. PSV kan mogelijk nog een mooie transfersom ontvangen voor de Mexicaan.

The Athletic weet dat de Eindhovenaren hopen op een bedrag van omgerekend ruim elf miljoen euro. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt de interesse van de recent opgerichte Amerikaanse club op X. De clubwachter van PSV weet echter dat de Eindhovenaren nog niet hoeven vrezen voor een vertrek op korte termijn van Lozano.

Artikel gaat verder onder video

Het zou namelijk gaan om een deal voor komende winter, zo weet Elfrink. Lozano ligt bij PSV nog vast tot medio 2028. San Diego gaat vanaf 2025 spelen in de MLS en hopen met de mogelijke komst van de Mexicaanse aanvaller een ervaren aanvaller aan het elftal toe te voegen.

Volgens The Athletic zou een deal snel rond kunnen komen. Voor het begin van de Copa América (eind juni) hoopt San Diego FC Lozano al officieel te presenteren. De vleugelaanvaller werd vorig jaar in het slot van de zomerse transferperiode teruggehaald door PSV. Er werd destijds een transfersom van tussen de twaalf en vijftien miljoen euro betaald door de Eindhovenaren.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV hakt knoop door en wil aflopend contract tóch verlengen: 'Duidelijk dat Bosz hem heel erg waardeert'

PSV gaat een poging wagen het aflopende contract van een basisspeler te verlengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Storm
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Laat psv maar schuiven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen