Valencia informeert naar situatie Huntelaar

26 augustus 2008, 22:04   Bijgewerkt: 26 augustus 2008, 22:13

Mocht David Villa alsnog vertrekken bij Valencia, dan is dat slecht nieuws voor de fans van Ajax. Klaas Jan Huntelaar staat immers op het lijstje met potentiële opvolgers van de aanvaller bij de Spaanse topclub, meldt clubvoorzitter Fernando Gómez Colomer.

"We hebben inmiddels bij Ajax informatie ingewonnen over Huntelaar", zegt de preses van Valencia op de website van sportkant Marca. "Maar let wel, er zijn meerdere kandidaten. Er staan tussen de acht en tien spelers op ons lijstje."

Hoewel Valencia dus al een 'plan B' heeft, gaat Gómez Colomer er niet vanuit dat zijn ploeg een nieuwe spits hoeft te halen. Hij rekent er immers op dat David Villa, ondanks de interesse vanuit Madrid, bij de club blijft. "Geen enkele club, dus ook Real niet, heeft zich officieel bij ons gemeld. Bovendien kan ik niet garanderen dat we David Villa, ook als we een bod van vijftig miljoen euro binnenkrijgen, laten gaan. De kans is dus bijzonder klein dat hij alsnog vertrekt", stelt hij de Ajax-fans gerust.

Bij Valencia staat ook Huntelaars voormalig ploeggenoot Hedwiges Maduro onder contract. De middenvelder mag echter, op huurbasis, uitzien naar een andere club.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen