Van der Vaart in basis Oranje, Sneijder reserve

12 augustus 2009, 19:48   Bijgewerkt: 12 augustus 2009, 20:02

Wesley Sneijder moet tegen Engeland genoegen nemen met een plek op de bank. Bondscoach Bert van Marwijk geeft voor de drie posities achter de spits de voorkeur aan Arjen Robben, Rafael van der Vaart en Robin van Persie. In de punt van de aanval staat Dirk Kuyt, en dus geen Klaas Jan Huntelaar.

Op het middenveld vervangt Stijn Schaars de geblesseerde Mark van Bommel. Schaars kampte eerder deze week ook nog met een lichte knieblessure, maar is op tijd fit voor het duel in de Amsterdam ArenA. Edson Braafheid staat links achterin.

De basisplaats van Van der Vaart is verrassend te noemen, omdat hij deze zomer bij Real Madrid volledig op een zijspoor gezet is en geen enkel wedstrijdritme heeft. Dat hij toch het vertrouwen krijgt van Van Marwijk, heeft ongetwijfeld te maken met zijn sterke optreden in de vorige interlands tegen IJsland en Noorwegen.

Bij Engeland staat Emile Heskey in de voorhoede, naast Wayne Rooney. Rechts op het middenveld staat David Beckham. Frank Lampard, Gareth Barry en Ashley Young zijn de andere drie middenvelders in de ploeg van Fabio Capello.

Opstellingen

Nederland: Stekelenburg; Braafheid, Mathijsen, Ooijer, Heitinga; De Jong, Schaars; Robben, Van der Vaart, Van Persie; Kuyt

Engeland: Green; Johnson, Ferdinand, Terry, Cole; Young, Lampard, Barry, Beckham; Heskey, Rooney

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen