Bruma en Van Aanholt volgend seizoen in A-selectie

24 april 2010, 18:51   Bijgewerkt: 24 april 2010, 18:57

Jeffrey Bruma en Patrick van Aanholt maken vanaf het volgende seizoen deel uit van de A-selectie van Chelsea. Trainer Carlo Ancelotti onthulde dit nieuws zaterdag op een persconferentie, zo schrijft Voetbal International.

Bruma en Van Aanholt, twee jonge Nederlandse verdedigers, trainden dit seizoen al enkele malen mee met het eerste elftal van de Blues en hebben zelfs hun debuut in de Premier League al gemaakt. Naast de Nederlanders stromen ook Fabio Borini, Gaël Kakuta en Nemanja Matic van de jeugdopleiding door naar de A-selectie.

De doorstroom van het vijftal heeft niets te maken met eventuele bezuinigingen van Chelsea. “Deze beslissing hebben we genomen om te laten zien dat we geloven in het talent van onze jeugdspelers”, legde Ancelotti uit. “Het is niet zo dat we geen geld zullen uitgeven komende zomer.” De Italiaanse trainer voegde er overigens aan toe dat een aantal routiniers de club zal verlaten. Vermoedelijk doelde hij op Michael Ballack, Juliano Beletti, Ricardo Carvalho, Joe Cole, Deco en Paulo Ferreira.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen