Zaakwaarnemer: "Bouma wil terug naar PSV"

12 mei 2010, 14:44   Bijgewerkt: 12 mei 2010, 14:49

Als het aan Wilfred Bouma ligt, speelt hij volgend seizoen weer in het rood-wit van PSV. De 31-jarige verdediger hoopt op een terugkeer naar de Eindhovense ploeg, meldt zijn zaakwaarnemer Ger Lagendijk in Voetbal International.

De afgelopen jaren stond Bouma onder contract bij Aston Villa. Mede vanwege zijn blessureleed heeft de club besloten om de Nederlander geen nieuw contract aan te bieden, waardoor hij transfervrij op zoek kan naar een nieuwe club. Interesse is er voldoende, maar volgens Lagendijk gaat de voorkeur van Bouma uit naar PSV. "Wilfred is altijd een jongen van PSV gebleven. Hij blijft graag in Engeland voetballen, maar als je diep in zijn hart kijkt, gaat hij het liefst terug naar Eindhoven", stelt hij.

Lagendijk benadrukt dat Bouma momenteel topfit is. "Na alle blessureleed is hij nu klaar voor een nieuwe start. Hij staat te springen om te beginnen en aan het aantal clubs te zien dat heeft geïnformeerd, zijn er meer mensen die in hem geloven."

Bouma liep in de zomer van 2008 een dubbele open beenbreuk op en speelde sindsdien geen enkele competitiewedstrijd meer voor zijn club Aston Villa.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen