Vitesse huurt Inter-verdediger Caldirola

29 juni 2010, 15:28   Bijgewerkt: 29 juni 2010, 15:41

Vitesse heeft verrast met het aantrekken van Luca Caldirola. De 19-jarige verdediger van Internazionale stond in de belangstelling van tal van Europese subtoppers, maar heeft gekozen voor een avontuur in Gelredome, schrijft Vitesse op de eigen website. Caldirola wordt voor één seizoen gehuurd van de Champions League-winnaar.

Het duurt nog wel even voordat Caldirola zich in Arnhem meldt. Eerst strijdt hij met Italië op het Europees Kampioenschap voor spelers tot 19 jaar, dat medio juli begint. Caldirola, die nog tot en met de zomer van 2012 onder contract staat bij Inter, trainde afgelopen seizoen al enkele malen mee met het eerste elftal van zwartblauwen.

Caldirola is blij met zijn overgang naar Vitesse: “Ik vind het prachtig om voor Vitesse te gaan spelen. Ik ben net rondgeleid en het stadion is geweldig. Als voetballer moet het een eer zijn om hier te mogen spelen. Ik hoop mij in Arnhem verder te kunnen ontwikkelen en mijn droom waar te maken. Ik speel al vanaf mijn achtste bij Inter en dan wil je ook het eerste elftal halen. De Premier League is ook een competitie waar ik graag ooit nog eens zou willen spelen, maar eerst Vitesse”, reageert hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen