Jol: "Sulejmani heeft een goede mentaliteit"

26 oktober 2010, 16:00

Ajax gaat woensdagavond in de eigen Amsterdam Arena op zoek naar eerherstel. Van de laatste drie wedstrijden in de Eredivisie wonnen de hoofdstedelingen er maar één. Tegen SC Heerenveen mogen ze proberen dat moyenne wat op te krikken, al wordt dat volgens trainer Martin Jol niet makkelijk.

Op de Ajax-website omschrijft Jol Heerenveen als ‘een ploeg met veel potentie’. “Ze hebben een sterk middenveld met Christian Grindheim en Mika Väyrynen. En natuurlijk Roy Beerens, die één van de betere spelers in Nederland is”, stelt hij.

De wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen wordt een weerzien voor Miralem Sulejmani met zijn oud-werkgever. De Servische aanvaller verruilde de Friese equipe in 2008 voor Ajax, maar daar heeft hij zijn oude vorm nimmer teruggevonden. Dat heeft niets met zijn houding te maken, weet Jol. “Sulejmani heeft een goede mentaliteit. Hij moet met zijn kwaliteiten alleen nóg beslissender zijn. Ik geef hem het vertrouwen door hem iedere keer de kans te geven om zich te laten zien.”

Naast voorbeschouwen op Ajax- SC Heerenveen keek Jol ook even terug op de gebeurtenissen van afgelopen zondag in Eindhoven, waar aartsrivaal Feyenoord een flink pak rammel kreeg van PSV (10-0). “Het is heel vervelend voor Feyenoord, maar ook voor Mario Been. Dit gun je geen enkele club. Maar PSV is heel productief op dit moment. Ze hebben een goede selectie met overal dubbele bezettingen”, besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen