Mido: "Ik doe mijn shirt nog niet uit"

Koen Freriks
11 november 2010, 22:32

Mido kreeg in zijn eerste weken bij Ajax veel kritiek vanwege de conditie waarin hij verkeerde. De Egyptische spits, die inmiddels flink is afgevallen, was donderdag belangrijk in de bekerwedstrijd tegen BV Veendam (3-0). Hij opende de score en gaf een assist.

"Toen ik hier kwam was ik niet fit, omdat ik geen voorbereiding had meegemaakt", citeert De Telegraaf hem. "De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan mijn fysiek en nu ben ik fit genoeg om te spelen. Ik heb alleen wedstrijdritme nodig om beter te worden." 

Een speler van Veendam vroeg Mido na afloop of hij van shirtje wilde ruilen, maar daar zag de nog iets te dikke aanvaller van af. "Mijn shirt trek ik nog niet uit!", lachte hij. 

Mido ziet een stijgende lijn in zijn spel. "Dit was een belangrijke overwinning, zeker na het slechte resultaat van afgelopen weekeinde (Ajax verloor thuis met 1-0 van ADO Den Haag, red.). Maar die goal en assist waren ook erg belangrijk voor mij persoonlijk, het is een bevestiging dat ik op de goede weg ben."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen