Nijland gelooft niet meer in komst Blind

20 december 2010, 09:23   Bijgewerkt: 20 december 2010, 09:28

FC Groningen heeft met potlood een streep gezet door de naam van Daley Blind. De ploeg hoopte de multifunctionele verdediger in de winter over te kunnen nemen van Ajax, maar door het vertrek van Martin Jol heeft Blind in Amsterdam ineens nieuw perspectief gekregen. De nieuwe hoofdcoach Frank de Boer liet eind vorige week nog weten dat Blind, wat hem betreft, gewoon bij de club blijft.

"Ajax zou ons afgelopen week informeren over de situatie van Daley Blind, maar dat is niet gebeurd", zegt Groningen-directeur Hans Nijland in De Telegraaf

"Ondanks toezeggingen hebben we niets gehoord vanuit Amsterdam of van de familie Blind. Ik heb er daarom niet veel vertrouwen in dat Blind alsnog naar FC Groningen komt. Het is graag of niet. Als Blind liever ergens anders speelt, is dat ook goed. Maar in Groningen zijn we wel gewend afspraken na te komen: zeg wat je doet en doe wat je zegt", aldus Nijland, die niet uitsluit dat zijn ploeg de komende winterperiode een andere speler aan zal trekken. "Daar gaan we ons verder op beraden."

Vorig seizoen speelde Daley Blind na de winterstop op huurbasis voor FC Groningen. Ditmaal wil FC Groningen hem niet huren, maar alleen kopen van Ajax.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen