Van Basten valt Van der Zee bij in arbitragezaak

16 februari 2011, 09:17

Woensdagavond dient de arbitragezaak tussen Ajax en Hans van der Zee. De Amsterdammers willen af van de 55-jarige hoofdscout en en voeren als één van de vijf argumenten om het contract te ontbinden aan, dat Van der Zee problemen zou hebben in verleden met oud-trainer Marco van Basten. Daar is echter niets van waar heeft de voormalig oefenmeester van Ajax per email aan de hoofdscout laten weten.

In het gestuurde bericht, dat de raadsman van de oud-trainer van FC Volendam en Sparta mr. Harro Knijff ongetwijfeld ter tafel zal brengen in Zeist, maakt Van Basten duidelijk dat hij altijd juist een goede relatie heeft onderhouden met Van der Zee. "Los van het feit dat we altijd gezellig en fijn hebben gewerkt, heb ik ook altijd goed en zinvol met je gewerkt", valt de inhoud van de email te lezen in De Telegraaf.

"Ik ontving dan ook altijd de juiste informatie van jou over tegenstanders en eventueel aan te kopen spelers of jeugdtalenten", gaat San Marco verder. "Ik heb je verder altijd zeer gewaardeerd als scout en was dan ook altijd zeer tevreden over onze samenwerking. Veel succes met alles en sterkte met het proces."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen