Wijnaldum: "Ik ben nu supporter van Feyenoord"

Koen Freriks
16 juli 2011, 15:45

Feyenoord blijft speciaal voor Georginio Wijnaldum. Ondanks de veelbesproken overstap naar PSV zegt de aanvallende middenvelder dat hij zijn oude club uit Rotterdam op de voet zal blijven volgen. "Ik ben nu supporter van Feyenoord en ik denk dat de fans van PSV het wel begrijpen, omdat ik zo lang voor Feyenoord heb gevoetbald", zegt hij in NUSport.

"Natuurlijk ga ik me nu 110 procent voor PSV geven, maar dat neemt niet weg dat ik nog steeds heel veel van Feyenoord houd", vervolgt Wijnaldum. "Door die club ben ik hier gekomen, dus dat is begrijpelijk." Begin december gaat PSV op bezoek in De Kuip. "Daar kijk ik naar uit Terug naar de Kuip… Wow. Ik heb geen flauw idee wat ik kan verwachten."

"Ik hoop dat de Feyenoord-supporters tegen die tijd wel doorhebben dat ik ook aan Feyenoord heb gedacht en niet alleen aan mezelf", stelt Wijnaldum. Soms denk ik er wel eens aan, hoor. Zo van: hoe zullen ze straks reageren als ik tegen ze speel? Gaan ze fluiten? Dat zou ik erg jammer vinden, want de Feyenoord-fans zitten nog steeds in mijn hart. Of ze dat nou geloven of niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen