Eriksen wuift interesse Manchester City weg

Ger
6 augustus 2011, 09:06

De talentvolle Christian Eriksen acht de tijd nog niet rijp voor een overstap naar een Europese topcompetitie. Manchester City heeft een miljoenencontract voor de middenvelder van Ajax klaar liggen, maar de Deen blijft voorlopig in Amsterdam.

Scouts van de club van de steenrijke eigenaar sjeik Mansour Bin Zayed hebben Eriksen (19) het afgelopen jaar uitvoerig in actie gezien. Op basis van de positieve rapporten besloot City werk te maken van de komst van de jonge international. Eriksen heeft echter laten weten een transfer in deze fase van zijn carrière nog niet te willen maken.

"Christian vindt het een eer dat één van de grootste clubs ter wereld bij hem uitkomt en in hem een grote speler ziet. Maar zijn gevoel is op dit moment nog niet goed om een transfer naar Manchester City te maken", zegt Martin Schoots, de Nederlandse zaakwaarnemer van Eriksen, in De Telegraaf. "Het gaat eerst om het gevoel en pas daarna om het geld. Het zegt iets over de wijze waarop Christian zijn carrière wil opbouwen.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen