NEC'er Foor: "Viel niet mee om rustig te blijven"

Ger
16 augustus 2011, 11:17   Bijgewerkt: 16 augustus 2011, 12:14

Navarone Foor deed maandagavond van zich spreken tijdens zijn thuisdebuut voor NEC. De jongeling verzorgde tijdens de 2-0 zege op Excelsior de assist bij de openingstreffer van Melvin Platje.

"Ik zat me steeds af te vragen of ik nog aan spelen toe zou komen en toen de trainer me eindelijk riep, moest ik echt even mijn best doen om rustig te blijven. Eerlijk gezegd viel dat nog niet mee, maar naarmate ik langer op het veld stond, lukte het steeds beter", zegt Foor op de website van NEC. "Ik moest van de trainer hangend op rechts spelen, maar wel veel van positie wisselen met Lasse Schöne. Dat liep wel lekker."

"We pakten op een gegeven moment het spel van de eerste helft weer op en dat was volgens mij ook wel nodig. Excelsior kreeg namelijk steeds meer vertrouwen en raakte zelfs de lat, terwijl het eigenlijk helemaal niet nodig was dat het nog zo spannend werd. In de eerste helft hadden we namelijk kansen genoeg, alleen gingen ze er toen niet in. Uiteindelijk lukte dat in de tweede helft wel en werd het alsnog een verdiende overwinning."

"Ik vond het echt schitterend. Mijn ouders, mijn vriendin en nog wat familieleden zaten op de tribune, dat maakte het voor mij extra bijzonder", geniet Foor na van zijn thuisdebuut.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen