Blind: "Het spookt nog wel door mijn hoofd"

22 augustus 2011, 19:18

Ajacied Daley Blind had zondag geen enkele grip op VVV Venlo-aanvaller Ahmed Musa en mede daardoor leed Ajax zijn eerste puntenverlies van het nieuwe seizoen (2-2). De jonge verdediger wil de rampzalige middag in De Koel snel vergeten.

“Je ziet de beelden terug op de tv, wordt ermee geconfronteerd. Maar ik weet wat ik fout heb gedaan”, aldus Blind tegenover Ajax TV. “De volgende keer moet ik die fouten niet meer maken en wél tegenhouden. Het spookt nog wel door mijn hoofd, maar dat moet niet te lang duren, want vrijdag is er alweer een nieuwe wedstrijd.”

Blind speelde tegen VVV weer linksback. De afgelopen weken stond hij nog in het hart van de Amsterdamse defensie door de absentie van Jan Vertonghen, maar die is weer fit. “In mijn hart speel ik het liefst in het centrum”, zegt Blind. “Maar ik weet dat Vertonghen daar speelt. Als hij er staat, dan is het zaak veel te leren en als hij niet speelt, dan probeer ik hem zo goed mogelijk te vervangen. En anders speel ik zo goed mogelijk op de positie van linksback.”

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen