Hiddink ziet Ajax niet zitten vanwege crisis

Koen Freriks
13 november 2011, 15:40

Guus Hiddink vindt de situatie bij Ajax te ongezond om in te stappen. Johan Cruijff wil de 65-jarige trainer benoemen tot technisch of algemeen directeur van de Amsterdamse club, maar dat ziet de succescoach niet zitten.

"Daar heb ik geen trek in", aldus Hiddink tegen NUsport. "Er is in het verleden wel wat contact geweest, maar als ik de huidige situatie zie bij Ajax, met al die over elkaar buitelende commissies en al die mensen die wat te zeggen willen hebben, dan stuit me dat gewoon tegen de borst."

"Ik ben een voetbaldier, maar de discussies binnen Ajax gaan bijna nooit over voetbal, alleen maar over personen. Er wordt daar zó op de man gespeeld. Iedereen wantrouwt elkaar, alles lekt uit. Daar pas ik voor. Ik vind het een prima club, mag er graag komen, wil ze ook best van adviezen dienen, maar ik wil geen verantwoordelijke positie."

Zijn avontuur bij Turkije eindigt dinsdag waarschijnlijk. Turkije begint in de return tegen Kroatië met een 3-0 achterstand. "Mijn contract loopt door tot komende zomer, we moeten na dinsdag maar even bekijken hoe we verder moeten. Laten we maar niet te veel vooruit kijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen