Blind: "Alleen de overwinning telt tegen ADO"

14 december 2011, 15:49   Bijgewerkt: 14 december 2011, 15:54

Ajax zal aanstaande zondag in de eigen ArenA moeten zien af te rekenen met ADO Den Haag om niet nog verder achterop te raken in de strijd om de titel. Verdediger Daley Blind van de Amsterdammers is ervan doordrongen dat komend weekeinde alleen een overwinning telt.

"Dat is inderdaad heel belangrijk", laat Blind op de officiële website van Ajax weten. "Daarom moeten we tegen ADO drie punten pakken en gewoon weer aansluiten. Zoals je aan het einde van vorig seizoen hebt kunnen zien is alles dan nog mogelijk. Bovendien kunnen wij van iedereen winnen."

Blind denkt dat ADO met het mes tussen de tanden zal aantreden in de ArenA. "ADO is altijd een wedstrijd op zich, net zoals de uitwedstrijden daar. Ik verwacht dat zij erop klappen. Als wij qua fysiek en kracht evenveel kunnen brengen als zij hebben wij een betere ploeg en winnen we gewoon."

Vorig seizoen ging Ajax in eigen huis nog onderuit tegen de Hofstedelingen (1-0), herinnert ook Blind zich die destijds niet bij de wedstrijdselectie zat. "Ik zat toen op de tribune en dan baal je toch op een andere manier dan wanneer je bij de selectie zit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen