Janssen: "Worden memorabele duels tegen ManU"

16 december 2011, 17:58   Bijgewerkt: 16 december 2011, 18:04

Ajax werd vrijdag tijdens de loting voor de tweede ronde van de Europa League gekoppeld aan Manchester United. Theo Janssen kon zich vinden in de woorden van zijn trainer bij de Amsterdammers, Frank de Boer, die zich liet ontvallen dat het wel een loting voor de Champions League leek.

"De loting is inderdaad van Champions League-niveau", reageert Theo Janssen op de website van Sport-Promotion. "Twee ploegen die waren voorbestemd om zich voor de knock-outfase te plaatsen, maar nu toch verder moeten in de Europa League. En dan ook nog tegen elkaar loten... Het zij zo. Het worden in ieder geval twee memorabele wedstrijden."

De middenvelder speelde één keer eerder op Old Trafford, de thuishaven van United. "Als ik het me goed kan herinneren, het is nogal een tijdje geleden, was dat met Oranje onder 17 tegen Engeland. Het stadion was compleet uitverkocht, een fantastische atmosfeer gaf dat. We speelden gelijk, dus dat was toch even leuk om te doen. Maar wat me vooral is bijgebleven is het bolle veld. Vanuit de dugout verdween de bal uit zicht als-ie aan de andere kant van het veld kwam. Heel vreemd om te ervaren. En ik weet niet of dat nu nog steeds zo is. Ben benieuwd als we er straks staan", aldus Janssen.

De Oranje-international ontkent de geruchten dat hij Ajax zo snel mogelijk voor Vitesse zou willen verruilen. "Complete onzin. Ik heb het prima naar mijn zin in Amsterdam en bij Ajax. Van een voortijdig vertrek om wat voor reden dan ook is geen sprake. Ik zou het leuk vinden om ooit weer eens terug te keren bij Vitesse, dat is bekend. Maar de nadruk ligt wat dat betreft op het woord 'ooit'. Niet nu dus."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen