Blind hoopvol: "Selectie van Ajax blijft intact"

10 januari 2012, 10:47   Bijgewerkt: 10 januari 2012, 13:04

Technisch directeur Danny Blind van Ajax verwacht dat de selectie van de landskampioen deze winter weinig wijzigingen zal ondergaan. Jan Vertonghen en Gregory van der Wiel zullen volgens Blind het seizoen afmaken in Amsterdam. De toekomst van banneling Mounir El Hamdaoui blijft ongewis.

Vertonghen heeft aangegeven zijn contract, dat loopt tot 2013, niet te willen verlengen. "Jan zal niet bijtekenen, dat wisten we. Een bewuste keuze. Hij heeft ook gezegd dat hij kritisch is in zijn keuze voor een volgende club. Hij is belangrijk voor ons. We willen en hopen dat hij sowieso dit seizoen blijft. Voor hem heeft zich nu ook geen club gemeld", stelt de technisch directeur tegenover het AD.

Ook Van der Wiel zal naar verwachting in ieder geval tot de zomer bij Ajax blijven. "We hebben met Valencia twee uitstekende gesprekken gevoerd, waarin de club duidelijk heeft aangegeven Greg per 1 juli van dit jaar te willen aantrekken. Na dit seizoen dus. De gesprekken staan nu even geparkeerd."

El Hamdaoui, die bij de landskampioen op een zijspoor is geraakt, zal de Amsterdammers daarentegen wellicht in de winterstop al verlaten. "Er is wat beweging. Ik schat in dat er een goede kans is dat Mounir in de winterstop een andere club heeft. Ik hoop het sowieso, voor hem en voor Ajax", vindt Blind, die verder weinig mutaties verwacht binnen de selectie. "Inderdaad, ik verwacht geen gekke dingen meer. Deze groep blijft bij elkaar."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen