Ajax aast op Narsingh na blessure Sulejmani

Ger
31 januari 2012, 08:12

Ajax overweegt Luciano Narsingh op de laatste dag van deze transferperiode aan te trekken. De vleugelspeler van SC Heerenveen staat al geruime tijd op het lijstje van de Amsterdamse club. Door de knieblessure van Miralem Sulejmani heeft trainer Frank de Boer behoefte aan meer aanvallende opties.

De 21-jarige Narsingh is afkomstig uit de jeugdopleiding van de landskampioen. De geboren Amsterdammer werd wegens disciplinaire redenen weggestuurd. Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Narsingh, is op de hoogte van de belangstelling van Ajax. "De focus ligt nu nog volledig op Heerenveen. Maar Luciano is Amsterdammer", zegt hij in De Telegraaf. "Welke Napolitaan zegt dat hij niet voor Napoli wil spelen? En welke jongen uit Milaan wil niet naar Inter of AC toe?"

"Aan de andere kant heeft hij buiten Amsterdam furore gemaakt. Niet alleen Ajax, maar ook PSV of Twente zou een kans zijn. Zijn nieuwe club moet sportief en financieel een stap vooruit zijn. En niet één van de twee", aldus Raiola. De transfermarkt sluit dinsdag om middernacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen