Fiorentina zet streep door komst El Hamdaoui

31 januari 2012, 20:41   Bijgewerkt: 31 januari 2012, 20:49

Hij ging wel, hij ging niet, toen weer wel en nu uiteindelijk niet. De overgang van Mounir El Hamdaoui naar Fiorentina is afgeketst. De Italiaanse club wil de door Ajax gevraagde bankgarantie niet overhandigen. Dit meldt de huidige nummer tien van de Serie A dinsdagavond op de eigen website.

Ajax en Fiorentina waren in grote lijnen akkoord over een afkoopsom van twee miljoen euro, die met bonussen kon oplopen tot drie miljoen euro. Fiorentina slaagde er vervolgens niet in om een bankgarantie af te geven. De Italianen verzuimden volgens de beleidsbepalers van Ajax bovendien een afgesproken bedrag aan te betalen. Daarbij hebben El Hamdaoui en Ajax nog geen akkoord over een vertrek bereikt.

Eerder op de dag verschenen er nog diverse berichten in de Italiaanse media dat de spits toch nog naar Fiorentina zou verkassen. Nadat het kamp-El Hamdaoui maandag Ajax nog verweet ineens met aanvullende eisen te komen, leken een dag later de plooien toch nog te worden gladgestreken. Dat is dus niet het geval.

Bij de landskampioen kwam El Hamdaoui niet voor in de plannen van hoofdcoach Frank de Boer. De Marokkaanse aanvaller moest dit seizoen meetrainen met het beloftenelftal.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen