Ajax praat in maart met Vermeer en Sulejmani

27 februari 2012, 16:47   Bijgewerkt: 27 februari 2012, 17:07

Ajax start volgende maand de onderhandelingen met Miralem Sulejmani en Kenneth Vermeer over een nieuw contract. De huidige verbintenis van beide heren in de Amsterdam ArenA loopt medio 2013 af.

“In maart willen we de gesprekken over contractverlenging openen of in sommige gevallen hervatten”, bevestigt coach Frank de Boer in NUsport. “Sulejmani en Vermeer kunnen zeker een uitnodiging voor een gesprek verwachten.”

Beide heren maakten zich al enige zorgen over hun toekomst bij de landskampioen. “Je hoort in de kleedkamer dat er genoeg jongens zijn met wie gesproken wordt”, reageert Vermeer. “Als dat niet met jou gebeurt, dan wacht je af. Tot een bepaalde hoogte. Meestal als een contract afloopt, willen ze je een jaar van tevoren verkopen. Maar ik zou echt niet weten wat ze van plan zijn.” “Ik begreep dat we in januari of februari zouden afspreken, maar wacht nog steeds”, vult Sulejmani aan.

Vermeer wil graag bijtekenen. “Dit is mijn eerste seizoen als eerste keeper dus het liefst blijf ik hier een paar jaar. Ik zit pas aan het begin van mijn carrière.” Hij lijkt zich geen zorgen te hoeven maken. De Boer: “We zijn erg tevreden over Kenneth.”

Sulejmani treedt pas na de gesprekken met Ajax in de openbaarheid over zijn toekomst. “Tot die tijd wil ik me op het voetbal concentreren”, zegt hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen