PSV krijgt loon van de angst in ArenA

25 maart 2012, 18:23   Bijgewerkt: 25 maart 2012, 19:12

Een tweede landstitel op rij begint te lonken voor Ajax. Voor eigen publiek deed de titelhouder zondag uitstekende zaken door PSV met 2-0 te verslaan. Door goals van Ismail Aissati en Siem de Jong (penalty) werd het angstig spelende PSV met lege handen, en een sombere positie op de ranglijst, terug naar Eindhoven gestuurd.

Omdat PSV niet wilde aanvallen en Ajax dat met het huidige elftal niet overtuigend genoeg kon, ontstond een vervelende wedstrijd. Op een onschuldig schot van Aissati en een vrije trap van Jan Vertonghen na, viel in de eerste 45 minuten zelfs helemaal geen doelgevaar te noteren. PSV nam het doel van Vermeer niet één keer onder vuur.

Pas met die achterstand op het scorebord begon PSV wat aanvallender te voetballen, maar dat kwam veel te laat. Het gemankeerde Ajax, met tien spelers uit de eigen opleiding in de basis, gaf de winst niet meer weg en sluit aan bij koploper AZ.

Voor PSV is de situatie na vandaag een stuk somberder. De ploeg staat op plaats vier, maar staat in punten gelijk met de nummers vijf (Feyenoord) en zes (SC Heerenveen). Aan de titel zal voorlopig even niemand meer denken in Eindhoven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen