'Ajax denkt aan Moisander, Narsingh en Schöne'

16 april 2012, 08:17   Bijgewerkt: 16 april 2012, 10:38

De landstitel is nog niet binnen, maar bij Ajax is men al volop bezig met volgend seizoen. Volgens De Telegraaf hoopt de club zich in de zomer te versterken met drie spelers uit de Eredivisie: Niklas Moisander, Luciano Narsingh en Lasse Schöne.

Moisander (26) speelt momenteel voor AZ, de belangrijkste concurrent van Ajax in de titelstrijd. De Fin, in 2004 door Ajax als jeugdspeler naar Nederland gehaald, heeft al meerdere keren laten weten dat hij na dit seizoen toe is aan iets nieuws. Bij Ajax moet hij aanvoerder Jan Vertonghen opvolgen, die vrijwel zeker naar het buitenland vertrekt.

De interesse van Ajax in de 21-jarige Narsingh is niet nieuw. Al op de laatste dag van de winterse transferperiode meldde de landskampioen zich bij SC Heerenveen voor de rappe Amsterdammer, maar tot een transfer kwam het toen niet. Welk prijskaartje SC Heerenveen om de nek van de rechtervleugelaanvaller hangt, is nog niet bekend.

Van een prijskaartje zal bij Schöne geen sprake zijn. De Deen (25) kan transfervrij vertrekken bij NEC en wordt bij Ajax vooral gezien als versterking voor de breedte. Ook Feyenoord, FC Twente en Schalke 04 zouden een oogje op de spelmaker hebben.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen