'Snel duidelijkheid over toekomst Guardiola'

26 april 2012, 15:43

Komt er na dit seizoen een einde aan het tijdperk-Josep Guardiola bij FC Barcelona? Die vraag houdt voetbalminnend Spanje al een tijdje bezig, maar er volgt mogelijk snel een antwoord. Diverse media melden dat Guardiola morgen (vrijdag) bekend zal maken of hij zijn aflopende contract bij de Catalaanse topclub gaat verlengen.

Volgens Spaanse kranten zat Guardiola donderdag urenlang samen met Sandro Rosell, de voorzitter van FC Barcelona. In dat gesprek zou een knoop doorgehakt zijn.

De kans lijkt groot dat de 41-jarige Guardiola het voor gezien houdt bij Barcelona. Onder zijn leiding won de club de laatste vier jaar twee keer de Champions League. Dit seizoen verloopt minder succesvol. De landstitel lijkt naar Real Madrid te gaan, terwijl in de halve finale van de Champions League dinsdag Chelsea te sterk was.

Guardiola is al sinds 2008 hoofdoach van FC Barcelona. Naast twee Champions League-titels, veroverde de coach onder meer drie landskampioenschappen en twee wereldtitels. Hij is daarmee verreweg de meest succesvolle coach uit de clubhistorie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen