Douglas: "Ajax heeft niet mijn interesse"

Ger
5 juni 2012, 08:54   Bijgewerkt: 7 juni 2012, 15:13

FC Twente-verdediger Douglas Franco Teixeira maakt zich op voor een vertrek uit de Grolsch Veste. De geboren Braziliaan wil naar een grote Europese competitie vertrekken. Onder meer Newcastle United heeft Douglas op het lijstje staan.

"Ik heb vijf jaar mijn best gedaan voor de club, heb alles gewonnen, de titel, de beker. Het is tijd voor een volgende stap", zegt Douglas (24) in NUsport. "Ik wil naar het buitenland, ben de Eredivisie ontgroeid. Ik merkte dit jaar dat het me soms iets te makkelijk afging, dan ga je fouten maken. Ik wil elke week getest worden. Vijf clubs hebben interesse, daar zit een grotere club tussen dan Newcastle. Ik kan er nog niks over zeggen, maar ik hoop straks vanuit Brazilië naar mijn nieuwe club te reizen."

De verdediger, wiens contract in Enschede medio 2013 afloopt, kon in een eerder stadium al rekenen op belangstelling van Ajax. Een transfer naar de Amsterdammers ziet hij echter niet zitten. "Ik heb persoonlijk contact gehad met Ajax en meteen gezegd dat ik geen interesse heb."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen