Ajax houdt rekening met nieuw bod op Anita

Ger
20 juni 2012, 14:39

Ajax verwacht dat Newcastle United in augustus opnieuw een bod gaat uitbrengen op Vurnon Anita. De club van manager Alan Pardew ziet de middenvelder als potentiële opvolger van Cheick Tioté, die St James' Park waarschijnlijk gaat verlaten.

De kampioen van de Eredivisie legde vorige week nog een bod van vijf miljoen euro van Newcastle naast zich neer. Ajax heeft een beduidend hoger transferbedrag voor de 23-jarige Anita in gedachten. "Wij hebben daarom niet eens een tegenbod gedaan", aldus Wim Jonk, verantwoordelijk voor de technische zaken bij Ajax, in VI. "Anita hoeft niet weg bij ons. Integendeel, daarom onderhandelen wij ook niet. Tenzij Newcastle met een heel andere prijs komt. Nu is het stil, maar Engelse clubs zijn altijd laat met transfers."

Daarmee doelt Jonk ook op de onderhandelingen met Tottenham Hotspur over Jan Vertonghen. De Londense club maakte al enkele maanden geleden officieel kenbaar de verdediger over te willen nemen, maar de gesprekken over een transfer zitten in een impasse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen